U očekivanju Januzovića

0

VELIKA ČAST: Dragan Čulić i Ahmet Abutaleb
 

 

Naš ugledni privrednik, direktor ARBO Roterdama, glavni je sponzor odbojkaškog tima iz najveće holandske luke, a ono što je meč sa Dinamom iz Apeldorna činilo posebnim je svakako prisustvo na tribinama Ahmeda Abutaleba, gradonačelnika Roterdama.

– Dolaskom je gradonačelnik ukazao veliku čast klubu, preduzeću i meni lično. Pre svega, jer on ponekad prisustvuje fudbalskim mečevima u gradu, prati velika međunarodna takmičenja i svedok je događajima društveno-socijalnog karaktera u Roterdamu – istakao je Čulić, čije dobro raspoloženje nije mogao da omete ni poraz njegovih odbojkaša u Topsport centru od 3:2.

Iako su rezultati u dosadašnjem toku šampionata daleko od željenih, direktor ARBO Roterdama ne brine mnogo zbog toga, nego nastoji da pojača tim uoči odlučujućih borbi za plej-of.

– U završnoj sam fazi pregovora sa Nebojšom Januzovićem (26), koji ima i neophodno međunarodno iskustvo, jer je pored Vojvodine i Ribnice igrao i u kiparskom i austrijskom šampionatu. On se uspešno oporavlja od povrede, slobodan je igrač i nadam se da će sa mnogo uspeha narednih sezona nositi dres našeg kluba – uveren je Čulić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here