Srpski fudbaler Luka Jović i zvanično je predstavljen u novom klubu.

 

Reprezentativac Srbije prešao je iz redova Ajntrahta u Real Madrid, a klub iz prestonice Španije i zvanično je predstavio novog igrača.

Jović je u utorak uveče stigao u Madrid gde su ga dočekali tamošnji mediji. Transfer je vredao 60 miliona eura.

Ogroman broj novinara, fotoreportera i kamermana došao je u pres salu Reala da isprati promociju srpskog reprezentativca.

U sali je bio i njegov menadžer Fali Ramadani, ključni čovek u pregovorima sa Realom, koji je prezentaciju posmatrao iz prvih redova.

– Luka, postao si igrač kluba sa 13 titula prvaka Evrope. Drago mi je što si izabrao Real, znamo da si se borio za to. Imao si sjajnu sezonu, ali je pred tobom sada izazov u karijeri. Branićeš boje najtrofejnijeg kluba sveta – rekao je Florentino Perez, koji je istakao da će od njega u Madridu zahtevati mnogo više nego što je pokazao u jakoj ligi kao što je Bundesliga u dresu Ajntrahta.

Posle njega se prisutnima obratio i sam Luka Jović, koji je govorio na srpskom jeziku.

– Hvala predsedniče. Siguran sam da sam izabrao najbolju opciju i daću sve od sebe da Real Madrid osvoji sve – kratko je poručio novi as Reala.

Jović je zatim dobio i dres sa njegovim imenom, ali zanimljivo je da još nije dogovoreno i koji će broj nositi na leđima.

Uoči samog predstavljanja, veliki broj navijača okupio se na stadionu kako ne bi propustili predstavljanje srpskog fudbalera.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here