Trećeg dana takmičenja na Australijan openu u sredu, mečeve u singlu i dublu, između ostalih, igraće i šestoro srpskih tenisera, a branilac titule Novak Đoković igra u drugom kolu protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.

Taj meč je treći na programu “Rod Lejver Arene” i mogao bi da počne oko 4.30 po srednjeevropskom vremenu.

Pre njih na teren će Nina Stojanović i Amerikanka Serena Vilijams, koje igraju drugi meč na “Rod Lejveru”.

Program na tom terenu počinje u 1.00 čas duelom Kanađanke Bjanke Andresku i Sje Su Vej sa Tajvana.

Na terenu broj osam Dušan Lajović igraće meč drugog kola protiv Kazahstanca Aleksandra Bublika.

Oni su treći po redu, a odmah posle njih duel započinju Miomir Kecmanović i Francuz Adrijan Manarino.

U prvom kolu u konkurenciji dublova Aleksandra Krunić će zajedno sa Italijankom Martinom Trevizan igrati protiv osmih nosilaca, kineskih teniserki Jingjing Duan i Sajsaj Dženg. Taj duel je drugi na programu terena broj 12.

Odmah posle njih, na istom terenu igraće Laslo Đere i Italijan Stefano Travalja protiv domaćih tenisera Endrua Harisa i Alekseja Popirina, u prvom kolu dubla.

U sredu će na teren i japanska teniserka Naomi Osaka, koja u drugom kolu igra protiv Francuskinje Karoline Garsije, Australijanac Nik Kirjos igraće protiv Francuza Uga Umbera, a rumunska teniserka Simona Halep protiv Ajle Tomljanović iz Australije.

Deveti nosilac Čehinja Petra Kvitova u drugom kolu igra protiv Rumunke Sorane Kirstee, Amerikanka Venus Vilijams protiv Italijanke Sare Erani, a Švajcarac Sten Vavrinka protiv Martona Fučoviča iz Mađarske.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here