Koncept za kvalitetniji život u Beogradu.

Polovina novembra je u Beograd donela prijatno iznenađenje u vidu toplog vremena, što je još lepšim učinilo otvaranje prvog dela parka u okviru Belgrade Waterfronta. Ovo je pravo mesto za odmor i rekreaciju.

Novi park u centru grada

Jedan brend je, u toku svog postojanja dugog više od dve decenije, uspeo da u svetu postane sinonim za neprikosnovenu uslugu i organizaciju događaja o kojima se dugo govori – do te mere da se njegov dolazak na novu destinaciju u svetu nekretnina smatra događajem godine. Zbog toga je i proslavljen dolazak W u Beograd, gde će otvoriti svoj hotel i brendirane stanove u okivru Belgrade Waterfronta.

Sjajna atmosfera i jednostavniji život! Iz Belgrade Waterfront-a su u kasnu jesen stigle sjajne vesti: prodat je 2000. stan u okviru projekta na obali Save, i to u nedavno lansiranim W Residences Belgrade, ekskluzivnim W brendiranim stanovima koji će zgradu deliti sa W hotelom. Saznajte zašto je francusko-srpska porodica izabrala ovu lokaciju za svoju beogradsku “bazu”.

BW Simfonija apartmani! Dobrodošli u mesto prepuno šarma, stila i uživanja, koje se obraća upravo vama

Ove teme i praktične savete poklanjamo Vam u dodatku „Belgrade Waterfront“, koji se u okviru „Vikend-Vesti“ nalazi na prodajnim mestima širom Evrope.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here