U svađi sinova, nožem izbodeni – roditelji

0

Do krvavog porodičnog obračuna u stanu došlo je u subotu uveče, kada su se dvojica braće starosti 20 i 22 godine prvo posvađala, a zatim i potukla, saopštila je Policijska uprava zagrebačka.

 

U jednom trenutku je, navodi isti izvor, stariji brat je pokušao da izađe iz stana, a mlađi je krenuo za njim sa kuhinjskim nožem u ruci.

 

Kako bi sprečili tragediju, između posvađane braće isprečili su se 43-godišnja majka i 42-godišnji otac. U međusobnom guranju majka je sinu pokušala da oduzme nož i tom prilikom se ubola na oštricu noža u predelu podlaktice i zadobila teške povrede.

 

Oca, koji se tad isprečio između njih, 20-godišnjak je ubo nožem u leđa i zadao mu povrede opasne po život. Majka je, krvareći, i dalje pokušavala da smiri mlađeg sina i uhvatila ga oko struka, što je stariji brat iskoristio i uspeo da mlađem oduzme nož, a potom je pozvao policiju i hitnu pomoć.

 

Hrvatski mediji navode da je majci lekarska pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, dok je otac prevezen u bolnicu Jordanovac. Prema navodima policije, istraga o ovom slučaju je u toku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here