U teškoj smo situaciji

K. Nedeljković - Vesti
0
Z. Raš
Porodica Džebo posle nedavne lekarske kontrole u Dopisništvu "Vesti"

Muke porodice Džebo iz Istočnog Sarajeva ne prestaju. Pored toga što teško žive i svojski se trude da 12-godišnjem sinu Ognjenu, obolelom od Vilijamsovog sindroma, omoguće sve što je potrebno kako bi postao što samostalniji, to ih je bolest majke Slobodanke ponovo bacila na kolena.

– U teškoj smo situaciji. Taman što sam se malo oporavio od problema s kičmom i vratio na posao, Slobodanki se toliko slošilo da smo morali da pozovemo hitnu pomoć. Razne bolesti nam ne daju mira. Još utvrđuju šta se tačno dešava, troškovi na sve strane, a mi nemamo odakle da platimo. Jedina sreća u nesreći je to što je Ognjen dobro, napreduje iz dana u dan, ali je činjenica i to da njegova nega iziskuje dodatna novčana sredstva koja ne možemo da izdvojimo. Zato smo sada još jednom u veoma nezavidnoj situaciji i verujte svaka pomoć nam je i više nego dobrodošla. Još jednom beskrajno hvala svim divnim ljudima koji su nam prethodno uputili pomoć, da nije bilo njih, nama bi bilo još gore – poručio je otac Mladenko Džebo, vodoinstalater po struci, koji je zbog teškog oboljenja kolena i kičme već duže vreme na bolovanju, zbog čega su im primanja drastično umanjena.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.