U utorak karte za PAO

0

U saopštenju se navodi da će prodaja karata biti organizovana na blagajni kod južne tribine stadiona Partizana od 10,00 do 15,00 časova. Uz ličnu kartu moguće je kupiti najviše četiri ulaznice.

 

"Crno-beli" podsećaju da će u hali Pionir biti ponovo podignuta montažna tribina u okviru partera "4". Za ove tribine biće pušteno 700 karata po ceni od 4.000 dinara. Svi zainteresovani moći će da kupe i ulaznice za tribine u iznosu od 2.500 dinara, a u prodaju je pušteno 1.000 karata.

 

Utakmica između Partizana i Panatinaikosa biće odigrana u četvrtak, 4. marta od 20,45 časova. Ako crno-beli pobede najverovatnije će obezbediti plasman u 1/4 finale Evrolige. 
 

Bosna – Partizan 15. marta

Odložena utakmica 19. kola NLB lige između Bosne i Partizana biće odigrana 15. marta, saopštilo je danas rukovodstvo regionalnog košarkaškog takmičenja.

 

Utakmica je trebalo da bude odigrana u subotu, 30. januara od 20 sati u dvorani "Mirza Delibašić" u Sarajevu, ali je odložena pošto avion sa igračima Partizana nije mogao da sleti u glavni grad Bosne i Hercegovine zbog guste magle.

 

Partizan se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 16 pobeda i pet poraza, dok je Bosna poslednja sa samo četiri trijumfa i 17 neuspeha.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here