M. N.
Detalj sa meča Drina - Spr. Beli orlovi

Fudbaleri Nobl Park Junajted Drine pobedom su startovali u novoj sezoni. Drinjani su u okviru prvog kola FFA Kupa u Viktoriji bili gosti Barvona i zabeležili ubedljivu pobedu 4:1 (4:1).

Strelci za srpski klub bili su Dragišić u 12, Stijačić u 13, Milojević u 25. i Šulberg u 31. minutu, dok je jedini pogodak zadomaćine bio autogol Milojevića u 3. minutu.

Trener Drine Bili Armor imao je sledeći sastav na raspolaganju: B. Pejković, M. Bižu, F. Armansin, A. Milojević, A. Đukić (kapiten), N. Stijačić, D. Šulberg, D. Dragišić, V. Ataei, R. Mortaruolo, S. Milojević, N. Sebestjen, J. Omerogulari, N. Andrejić.

Meč Barvon – Drina odigran je na Varata Rezervu u Davtonu u subotu, a u predigri utakmice rezervni timovi dva rivala odigrali su prijateljski meč u kojem su rezervisti Drine deklasirali domaćina sa 5:0. Tri gola postigao je Andrikopulos, a po jedan Baco i Tomasković.

Protivnik Drine u sledećem kolu FFA kupa biće Sanburi junajted, a utakmica se igra u subotu, 6. marta od 14.00 časova, najverovatnije na terenu Srpskog sportskog centra Kizboro. Sanburi junajted je član Treće državne lige Viktorije (grupa severo-zapad), stepenicu iznad ranga u kojem se takmiči Drina.

Od drugog kola u FFA kup se uključila i Mladost iz Vilijamstauna, koja će igrati u gostima, takođe u subotu od 14.00 časova, protiv ekipe Moama Ečuka Border. Vilijamstaun je favorit u ovom susretu pošto je protivnička ekipa iz niže lige fudbalske asocijacije u Viktoriji.

Orlovi sve jači!

Springvejl Beli orlovi su ušli u završnicu priprema za start nove sezone. U jednoj od poslednjih kontrolnih utakmica srpski predstavnik u NPL rangu Viktorije pobedio je ekipu Borundara Igls sa 2:1. Posle 7:3 protiv Drine, ova pobeda je još jedan pokazatelj da ekipa trenera Kiričijana ulazi u formu i da neće igrati epizodnu ulogu u predsrojećem šampionatu.

U prilog tome ide i informacija da su Orlovi proteklih dana dodatno ojačali igrački kadar, dovođenjem dvojice proverenih fudbalera. Reč je o Brendonu Džensu i Brejdiju Kvinu, koji su u 2019. takođe branili boje srpskog kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here