EPA-EFE/Mariscal

Srpski državljanin čiji identitet još uvek nije saopšten ubijen je sinoć oko 19 sati u blizini Granade u Španiji. Kako prenosi portal ideal.es, u vatrenom obračunu teško je ranjen i državljanin Bosne i Hercegovine koji je živ prebačen u bolnicu. Istragu je, kako navode, preuzela Civilna garda.

“U pucnjavi je jedna osoba ubijena a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspeli da pobegnu”, navodi portal i dodaje da bi državljanin Bosne i Hercegovine trebalo da bude operisan, prenosi portal Ideal.

Prema njihovim tvrdnjama, ubijen državljaninu Srbije nije bilo pomoći, jer su lekari koji su došli na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt i više prostrelnih rana na telu.

“Sve se dogodilo sinoć, nekoliko minuta pre 19 sati. Hitna pomoć je tada primila poziv o pucnjavi u kojoj ima teško povređenih. Medicinski helikopter je odmah došao na lice mesta, kao i Civilna garda, koja za sada ne isključuje mogućnost da je motiv likvidacije trgovina drogom”, otkrili su izvori španskog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here