Ubio četvoro svoje dece i dvoje odraslih

0

Komšije u šoku: Četvoro dece iz ulice ubijeno, jedno se bori za život
 

Povređena tinejdžerka, iako ranjena u glavu, uspela je da pozove policiju i upozori da njen otac planira da ode u kuću dede i babe da ih ubije, rekao je policajac Tomas Džililend iz šerifove kancelarije u okrugu Haris u Teksasu.

 

Osumnjičeni ubica se predao, pošto ga je policija tri sata držala opkoljenog, posle kratke potere. Na kraju, on je izašao iz kola, podigao ruke i kleknuo.

 

Prema rečima policajca Džililenda, predaji su prethodila "dva sata neprestanog razgovora sa muškarcem, koji je držao pištolj uperen sebi u glavu pošto je upravo ubio šestoro ljudi". Džililend je muškarca opisao kao bradatog 30-godišnjaka koji je "hladan kao špricer".

 

Iz šerifove kancelarije je saopšteno da su policajci iz obližnje stanice pozvani u sredu uveče po lokalnom vremenu, i u kući iz koje je došao poziv našli petoro mrtvih. Šesta žrtva, dete, preminula je u bolnici.

 

Ubijeni su dečaci od četiri i četrnaest godina, devojčice od sedam i devet godina, muškarac od 39 i žena od 33 godine, rekao je Džililend. Prema njegovim rečima, ubica i njegova žena se razvode, u lošim su odnosima, i ona se u vreme tragedije nalazila van Teksasa. Sva deca bila su njihova, a dvoje je bilo usvojeno.

 

 

"Čini se da ovo što se desilo proističe iz raspada porodice, sudeći po onom što nam je rekao svedok", rekao je novinarima zamednik šefa policijske stanice Mark Herman, ne pojasnivši svoju izjavu.

 

Identiteti ubijenih i ubice nisu saopšteni. Nije rečeno u kakvoj su vezi sa njima bile dve odrasle osobe koje su ubijene. Džililend je rekao da je ranjena devojka "u veoma kritičnom stanju".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here