instagram/printscreen
Nataša Radan

Zadrugarka Nataša Radan jedna je od najaktuelnijih učesnica “Zadruge”, a pažnju medija privukla je po nekolicini afera, među kojima je i ona u kojoj je iznela da joj pevač Slobodan Batjarević Cobe, koji je bio učesnik prošle sezone “Zadruge”, duguje 400 evra.

Naime, kako je Nataša ranije pričala, ona se pojavila u spotu ovog pevača u trenutku kada je njena drugarica, koja je prvobitno trebala da bude u istom, morala da odustane. Kako je istakla, posle snimanja je pokušavala da dođe do Batjarevića, ali je on, navodno, blokirao njen broj, a kada bi je sreo na ulici (pošto oboje žive u Leskovcu), okretao bi glavu.

Slobodan Batjarević Cobe

Cobe je za portal pink.rs ispričao svoju stranu priče, s obzirom na to da ga je jako pogodilo to što Nataša blati njegovo ime.

Vidim kako Nataša priča da ja njoj dugujem 400 evra i rešio sam da više ne ćutim. Taj spot je snimljen 2017. godine i narod mora da zna da Nataša nije trebala da bude u mom spotu niti je bila planirana, niti sam je znao, niti me je zanimala. U spotu je trebalo da bude moja drugarica Jelena i ona mi je u zadnjem momentu otkazala jer njen tadašnji verenik, iz njemu poznatih razloga, nije dozvolio da ona bude u mom spotu. Spot je trebalo da se radi sutra, ona mi danas otkazuje i kaže “Cobe, ima jedna devojka, Nataša se zove, veoma je lepa, poslaću ti njene slike” i poslala mi 10-ak njenih slika. Video sam da izgleda lepo, ja sam rekao da dođe, bila je zima, hladno, nije bilo vremena ni ja da jurim neku drugu devojku da nađem. Situacija je bila “daj šta daš” i maltene me je Jelena molila da pustim Natašu da bude u mom spotu. Ja Natašu nisam znao, iako je iz Leskovca, mada sam o njoj, posle snimanja spota, čuo samo najgore priče – započeo je Cobe razgovor za portal najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

 

Kako Cobe dalje navodi, Nataša za ovaj poslovni angažman nije ni tražila novac.

Devojka je došla, snimila je sve što treba, radila je šta treba i na kraju spota lepo sam je pitao:”Nataša, koliko je brat Cobe tebi dužan?”. Ona je rekla ovako:”Cobe, meni ne treba da platiš ništa, hvala ti što si me primio za spot, meni je cilj samo da se reklamiram”. To je bila cela priča, odvezao sam je do kuće, zahvalio joj se, pozdravili smo se i to je to. Međutim, sad, pre nego što će da uđe u “Zadrugu”, ona je davala intervjue da ja njoj dugujem 400 evra. Ta priča je toliko jadna, glupa. Neka se javi neko kome ja dugujem bilo šta na estradi i kome sam šta ostao dužan. Taj čovek ili žena se nisu rodili još! Bio sam gospodin i ostaću gospodin, neću da vređam Natašu, samo ću reći da je velika sramota za devojku njenih godina da izmisli takvu priču i da preko moje grbače ulazi u “Zadrugu” – besan je bio Cobe.

Pevač misli da je Nataša zahvaljujući spominjanju njegovog imena sebi obezbedila novinarske natpise.

 Posle svega što si uradila, ja mislim da ti meni, Nataša, duguješ barem 10.000 evra za reklamu. Sram te bilo za ovakvu laž! Ja ću ostati gospodin do kraja života – zaključio je on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here