Udineze bacio oko na Zvezdine klince

0

Svideo se treneru Udinezea Andrei Stramaćoniju: Luka Jović
 

"Mnogo mladih igrača je bilo na terenu i to mi se posebno svidelo", rekao je Stramočini novinarima na stadionu Crvene zvezde.

 

Zvezda je pobedila Udineze sa 1:0 u prijateljskom susretu, a treneri obe ekipe su na teren izveli kombinovane sastave. Stramačoni je od Zvezdinih igrača posebno istakao Luku Jovića, ali nije želeo da govori više o tome.

 

"Ako budem odgovorao na vaša (novinarska) pitanja o njemu, njegova cena skače’, rekao je Stramaćoni uz osmeh.

 

Da li Udineze kreće po Predraga Rajkovića, talentovanog Zvezdinog golmana
 

I sportski direktor Udinezea Kristijano Đareta je naveo da mu se svidelo nekoliko fudbalera beogradskog kluba. "Imamo nekoliko imena na spisku, igrača koji su nam se svideli, posebno Marko Grujić, Jović i naravno (golman Predrag) Rajković.
Dobro su odigrali, ali ne možemo sada da donesemo konačan zaključak", rekao je Đareta.

 

On je dodao da će se u budućnosti znati da li će Udineze pokušati da angažuje Predraga Rajkovića.

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da Zvezda ne  mora da brine za budućnost. "Ovim mladim igračima treba dati šansu. Njih pet do šest, koji
imaju do 20 godina, treba da počinju svaku utakmicu. Uzeli smo tri boda, što se kaže, ali meni su meni najbitnija tri boda u Kragujevcu", kazao je Lalatović.

 

Zvezda u narednom, 13. kolu Super lige Srbije gostuje u Radničkom u
Kragujevcu. Na utakmici protiv Udinezea od igračke karijere se oprostio Dejan Stanković, a Lalatović je istakao da je on zaslužio da karijeru završi na "ovako lep način".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here