Udineze želi Nemanju Tomića!

0

Čini se da Italije sve više postaje obećana zemlja za mlade srpske fudbalere pa su posle Stankovića put Italije krenuli Jovetić (crnogorski reprezentativac koji je igrao u Partizanu), mladi Aleksić je iz Vojvodine otišao u Đenovu, pre njega Nikola Gulan je potpisao za Fiorentinu, a nedavno je iz Partizana u Firencu otišao i Adem Ljajić.

Kako "Politika" saznaje italijanski prvoligaš Udineze želi da već od leta angažuje super talentovanog prvotimca Partizana Nemanju Tomića.

 

Nema sumnje da će Partizan na leto najverovatnije prodati nekoliko fudbalera, jer kako nalaže ekonomska situacija koja ne samo u Partizanu, već i u ostalim našim klubovima nije najsjajnija, pa će po svemu sudeći put inostranstva krenuti Moreira, Dijara, i sasvim izvesno Nemanja Tomić.

 

Skauti kluba iz Udina doputovali su u Srbiju kako bi u Novom Sadu u derbiju između Vojvodine i Partizana još jednom na delu videli talentovanog Nemanju Tomića koji je posebnu pažnju skrenuo na čelnike ovoga kluba nedavno kada je Partizan gostovao u Italiji gde je odigrao prijateljsku utakmicu sa Udinezeom.

 

Čelnici Partizana i Udinezeja bi mogli veoma brzo da sklope sporazum o saradnji, u kojoj bi Partizanov zadatak pre svega bio da svoje najbolje fudbalere prvo šalje u Udineze a s druge strane klub iz Udina bi finansijski obezbeđivao srpskog šampiona.

 

Nema sumnje da je Partizan bio i ostao fudbalski brend na ovim prostorima i dobro je što još uvek postoji interesovanje velikih klubova sa Zapada, jer u suprotnom mnogi klubovi u Srbiji bi nakon neviđene krize koja ih je zahvatila mogli slobodno da stave katanac na vrata.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here