EPA/DANIEL DEME
Hju Hefner i Kristal Haris

Kristal Haris, udovica Hjua Hefnera, 60 godina mlađa od njega, posvetila je emotivnu objavu svom pokojnom suprugu na treću godišnjicu njegove smrti.

– Tri godine. Teško je poverovati. Hvala ti što si uvek bio moj najbolji prijatelj, što si me naučio nežnosti i što si omogućio da se uvek osećam važnom i cenjenom, i to svih 10 godina. Biću ti zauvek zahvalna – napisala je Kristal na svom profilu na Instagramu ispod fotografije na kojoj ona i Hju poziraju nasmejani.

Kristal se u magazinu “plejboj” pojavila sa 24 godine, a ona i Hju su se venčali 2012. godine. Hefner je pred kraj života bio potpuno onemoćao, nije mogao da hoda samostalno, a od plejboja kakvog svet pamti nije bila ostala ni senka. Iako su svi smatrali da je Kristal s njim jer je “obična sponzoruša”, ona je dokazala da nije tako.

– Pratila ga je na sve lekarske preglede, radila je sve da ga razveseli i kad je bilo najteže – ispričali su njegovi prijatelji nakon Hefnerove smrti 2017. godine.

Hju je poslednjoj ženi ostavio sedam miliona dolara vrednu vilu koju joj je kupio 2013. godine, kao i pet miliona dolara.

Danas je Kristal u vezi s inženjerom Nejtanom Levijem, koji je prvi muškarac s kojim je viđena u javnosti nakon Hefnerove smrti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here