UEFA izbacuje Zvezdu iz Evrope?

0

Prema informacijama "Press-a", Zvezda duguje bivšim trenerima i fudbalerima oko dva miliona evra, a maltene svi su se obratili evropskoj kući fudbala u Nionu za rešavanje problema. Iz UEFA stiže najava da bi, ukoliko dugovi ne budu sanirani, mogla da usledi suspenzija.

 

Crvena zvezda ima rok do marta, kada UEFA izdaje licence za evropska takmičenja, da izmiri dugovanja prema bivšim članovima, pošto u suprotnom neće igrati u Evropi u sezoni 2010/11.

 

Međutim na „Marakani“ kažu da su u pitanju totalne besmislice.

 

"Nema ni govora o suspenziji Zvezde, niti uskraćivanju licence za evro kupove. Nismo dobili nikakav dokument od evropske i svetske kuće fudbala, niti je u pregovorima oko poravnanja sa svima kojima se duguje takva mogućnost nagoveštena“, rekli su u Crvenoj Zvezdi.

 

Oni pokušavaju da se dogovore oko dinamike isplate, čine sve da bi odblokirali račun, ali to je, kako je izjavio pre neki dan predsednik Lukić, svakodnevica.

 

Uprava "crveno-belih" bi lošu finansijsku situaciju mogla da spase prodajom Pavla Ninkova i Vladimira Bogdanovića, međutim, barem za sada, za njih nema ponuda koje bi eventualno zadovoljile čelnike kluba.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here