UEFA kaznila Nejmara s tri meča zabrane igranja

0
EPA/Srdjan Suki
Nejmar u prodoru pored Čaušića na meču Zvezde s Pari Sen Žermenom na "Marakani"

“Dugačak jezik” koštao brazilskog asa.

Prva tri kola u Ligi šampiona sledeće sezone proći će bez Nejmara (27) ostane li on u Pari Sen Žermenu ili ode u drugi klub koji će sasvim sigurno biti učesnik vodećeg klupskog takmičenja evropskog fudbala (i dalje se pominje Real). Brazilski as je platio ceh svom negodovanju na Instagramu, a u vezi sa sudijskom odlukom da na Parku prinčeva u nadoknadi vremena u uzvratnoj utakmici “svetaca” s Mančester junajtedom u osmini finala dosudi penal za engleski tim.

Posle gledanja VAR-a odlučeno je da je igrač francuskog prvaka rukom sprečio loptu da krene ka golu, iako je to bila klasična napucana. Rašford je bio neumoljiv s bele tačke – “crveni đavoli” su s 3:1 otišli dalje, a u Pariz su došli prežaljeni posle 0:2 na Old Trafordu.

Nejmar zbog teže povrede nije igrao na ta dva meča. Prethodno je bio u timu u svih šest utakmica u grupi, a poslednji put u duelu sa Zvezdom na “Marakani”. U pobedi s 4:1 u Beogradu dao je jedan gol, a u nokautiranu “crveno-belih” na Parku prinčeva sa 6:0 pola od toga, dvaput iz slobodnog udarca. Strelac je bio i protiv Liverpula u Parizu (2:1).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here