Foto: MN Press
KK Partizan

Košarkaši Partizana slavili su u četvrtak na domaćem terenu uz prisustvo publike protiv Mege i izborili majstoricu za plasman u finale Superlige Srbije, a posle utakmice trener crno-belih Aleksandar Matović rekao je da je ekipa bila čvršća i agresivnija nego u prvom meču serije.

Partizan je slavio rezultatom 81:77.

Na konferenciji za medije održanoj posle utakmice trener crno-belih, Aleksandar Matović je izjavio:

– Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali u pripremi, da će biti još agresivnija i čvršća. Ovoga puta smo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost i u odbrani i u napadu. Rezultat je 1:1, idemo da se spremamo za sledeću utakmicu – rekao je Matović.

Centar Partizana Erik Mika je nakon utakmice istakao:

– Bila je ovo dobra utakmica, upravo onakva kakvu smo očekivali. Mladi su, atletski dobri, imaju mnogo energije, tako da smo očekivali pravu borbu. Navijači su napravili neverovatnu atmosferu, mnogo su nam pomogli i pogurali nas u trenucima kada su nam poeni bili neophodni. Završili smo utakmicu na način na koji smo želeli da igramo. Imali smo dobar protok lopte i u odbrani smo odradili dobar posao. Ostala je još jedna utakmica, ali se osećamo prilično dobro. U jednom trenutku smo bili u zaostatku od 15 poena, ali smo verovali u sebe, igrali našu igru i na kraju se sve dobro završilo – izjavio je Mika.

Odlučujući meč koji će odrediti koji od dva tima će ući u finale Superlige Srbije, na programu je u subotu, 5. juna od 20 časova u hali „Mega Factory“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here