Foto: MN Press
DELIJE, navijaci fudbalera Crvene zvezde, na utakmici Lige sampiona protiv Olimpijakosa, na stadionu Rajko Mitic. Beograd, 01.10.2019. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Liga sampiona, Crvena zvezda, Olimpijakos

Fudbal se polako, ali sigurno vraća navijačima, vraćaju se i oni njemu, a vest koja će obradovati sve kojima je fudbal najvažnija stvar u život stiže iz UEFA.

Krovna fudbalska organizacija je donela odluku da se ukine zabrana za gostujuće navijače, koji će odsad, mada su to neki radili i do sada, moći nesmetano da prate svoj tim van svog stadiona.

Pomenuli smo da su to mogli i do sada da rade navijači, primer za to je ulazak Delija u Klužu, bilo je još takvih izleta, međutim navijači su to radili na svoju ruku, a odsad će i u većem broju moći da se organizuju, uz podršku svojih klubova, naravno sad i uz dozvolu UEFA.

Podsetimo da je Evropska fudbalaska unija stopirala putovanja za gostujuće navijača, tačnije njihov ulazak na stadione u gostima, zbog pandemije koronavirusa.
Međutim, kako je vakcinacija stanovništva širom Evrope uzela maha, a restriktivne mere u mnogim zemljama olabavile, tako je i UEFA preispitala svoju pređašnju odluku i onela novu, na radost mnogih navijača.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime