Ugljanin doveo svežu krv

0

Beta/M.O/AV
Izvršio rekonstrukciju stranke: Sulejman Ugljanin
 

U Predsedništvu stranke više neće biti Vasvije Gusinac, Bajra Gegića, Fuada Baćićanina i Esada Salihovića (dosadašnjeg predsednika Izvršnog odbora) koji su se povukli zbog angažovanja u Bošnjačkom nacionalnom veću. Uz Ugljanina, vrh SDA činiće: Šemsudin Kučević, zamenik predsednika, Enis Imamović, potpredsednik, Senad Mahmutović, predsednik Izvršnog odnora i Selma Džinović, generalni sekretar.

Po funkcijama, članovi Predsedništva su i Saima Brunčević (ljudski resursi), Admir Mušović (Nadzorni odbor) i Mithat Šabanović (Sud časti).

U novom Izvršnom odboru SDA Sandžaka biće: predsednik Senad Mahmutović, Selma Pluncević, Edina Hamidović, Mersad Mujović, Amir Hasurdžić, Aldin Zoranić i Sadik Ugljanin.
Stranka demokratske akcije Sandžaka je u 2014. godini postigla dobre rezultate, a najvrednija je pobeda na izborima za Bošnjačko nacionalno veće u kome SDA ima većinu i predsednika Sulejmana Ugljanina. Stranka demokratske akcije je na vlasti u Sjenici (sa SPS) i Tutinu (samostalno), a učestvuje u vlasti i u Prijepolju, u Skupštini Srbije SDA ima dva poslanika Sulejmana Ugljanina i Enisa Imamovića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here