EPA/YOAN VALAT

Donedavno je delovalo da će Kilijan Mbape sledeće sezone obući dres Real Madrida i tako staviti tačku na epizodu u Pari Sen Žermenu.

Ipak, onda se sve promenilo, pa je sada sve bliži tome da i sledeće sezone igra na „Parku prinčeva“.

Emanuel Makron, predsednik Francuske, navodno lično lobira da Mbape ostane u Parizu, a u nameri da se ostvari ovaj plan mu se priključio još i Nikolas Sarkozi.

Ipak u čitavu priču se uključio i katarski emir šeik Tamim bin Hamad al Tani koji želi da tokom Svetskog prvenstva od 21. novembra do 18. decembra uz ime Mbapea piše da igra za PSŽ.

Migel Blaskez, španski novinar, tvrdi da će Mbape tokom maja dobiti ponudu koju neće moći da odbije.

Mbape je za vikend poručio da bi mogao da ostane u prestonici Francuske.

– Nema potrebe da se puno priča, postoje neki novi elementi koje moram razmotriti, kako bih doneo odluku o svojoj budućnosti. Nije ovo laka odluka. Moja porodica će mi pomoći, ne želim da napravim grešku. Još nisam doneo odluku i neka celi svet to zna. Kad odlučim, objaviću to svima. Da li je moguće da ostanem ovde? Naravno da je moguće – jasan je bio napadač.

Mbape je prošlog leta tražio transfer, bio je blizu Reala, ali transfer nije realizovan. Spekulisalo se da je Francuz potpisao i predugovor sa Realom, a da su “kraljevići” bili spremni da mu plate od 60 do 80 miliona evra samo za potpis.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here