Tanjug
Vojnomedicinska akademija u Beogradu

Policija je uhapsila lekara sa Vojnomedicinske akademije (VMA) N.O. (48) zbog sumnje da je juče svoju suprugu I.O. (42) pretukao pištoljem.

MUP u saopštenju navodi da je N.O. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

“Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Detalji ovog nasilja u porodici su stravični, prenose beogradski mediji.

– U policiju u Zemunu prvo je stigla prijava da muškarac tuče ženu pištoljem. Po dolasku patrole na adresu, on je zatečen ispred vrata, a ona unutra u stravičnom stanju. Bila je isprebijana, sva u modricama, ogrebotinama… u stanu je bilo i troje dece sa vidnim povredama – rekao je sagovornik iz istrage za medije i dodao da je ona prvo htela da povuče prijavu, ali je onda ispričala kakvo zlostavljanje proživljava.

– Rekla je da je mesecima unazad suprug tuče, urinira po njoj, davi kablom, preti ubistvom. Ona je u teškom stanju, slomljena su joj rebra, ruka i ima hematome na glavi – navodi taj sagovornik.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here