pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnici niške policije brzom i efikasnom akcijom, pronašli su vozača osumnjičenog da je sinoć na obeleženom pešačkom prelazu u naselju Pantelej oborio sedamnaestogodišnju devojku, a potom pobegao. Naletanje na pešaka, kako nezvanično saznajemo, desilo se na uglu Somborske ulice i Ulice Kosovke Devojke, iznad Pantelejske crkve.

– Devetnaestogodišnji mladić iz Niša tereti se da je na devojku naleteo automobilom “ford” i lakše je povredio. Ona je prebačena u Klinički centar Niš gde joj je ukazana lekarska pomoć. Protiv vozača će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi – saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Iako se pre nepune tri nedelje, 4. januara u Nišu desila teška saobraćajna nesreća na Bulevaru Medijana, u kojoj su nastradali nedužni pešaci Andjer Prenkljušaj (12) i Dejan Ilić (48) kada je na njih “audijem” naleteo bahati vozač Nemanja S. iz Beograda, nakon čega su pokrenute pojačane kontrole saobraćaja, jedan broj vozača se i dalje ponaša neodgovorno, kršeći saobraćajne propise.

Nakon nesreće na Bulevaru Medijana, Nišlije su protestovale tražeći izmenu zakona kako bi se kazne za bahate vozače drastično povećale I kako bi im se stalo na put.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here