pixabay.com

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Policajac V. Ž., iz Policijske stanice u Mionici, uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu iz ove varošice, pišu “Večernje novosti”.

Policijski službenik osumnjičen je da je od marta do hapšenja, koristeći nezrelost devojčice, s njom stupio u kontakt, a potom počinio nedozvoljene polne radnje.

Devojčica iz Mionice je školska drugarica njegovog sina i to je, prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, bio način da joj se policajac probliži, a potom uspostavi kontakt. Navodno, u svoj automobilu, često je devojčicu uveče vozio na skrovita mesta u okolini Mionice, a potom činio nedozvoljene polne radnje.

Sve se otkrilo kada je majka primetila da se njena ćerka čudno ponaša. Između ostalog, u mobilnom telefonu devojčice pronašla je neobične i eksplicitne poruke, pa je sve prijavila mioničkoj policiji.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor do 30 dana policajcu V. Ž. iz mioničke policijske stanice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here