Youtube/MONDO PORTAL
Stefan Đurić Rasta

Pevač Stefan Đurić Rasta uhapšen je danas u Beogradu.

Rasta je, naime, uhapšen sa nekoliko paketića marihuane u centru grada, piše Objektiv.

Policija će obaviti pretres stana pevača.

Stefan Đurić Rasta poznat je kao uživalac marihuane i često se u javnosti fotografiše sa džointom i propagira korišćenje trave.

Rastu je jednom prilikom ekipa “Paparaco lova” snimila kako puši džoint pred tinejdžerima, svojim najvećim fanovima. Kako smo pisali, Rasta se isprva slikao sa njima, a onda i zapalio.

Da Rasta koristi marihuanu pred decom nije novina, tako je bilo i dok je bio član žirija “Ja imam talenta” 2017. godine.

Stefan Đurić Rasta nije mogao da izdrži finale šoua “Ja imam talenat” bez marihuane, čiji je veliki uživalac, pa je naočigled svih na pauzi zapalio džoint. Negde tokom drugog sata programa uživo, u trenutku kada su se u pauzi ugasile kamere, Rasta više nije mogao da izdrži bez marihuane.

Rasta, inače, puši džoint kako na svojim nastupima, tako i često u video materijalima koje kači na svoje društvene mreže.

Jednom prilikom je čak rizlu i supstancu nalik marihuani čuvao i verovali ili ne, u knjizi, a posle toga pohvalio se i kako puši.

Često ga javnost osuđuje i kritikuje kao pogrešan primer mladima, a on za to ne mari.

Jednom prilikom Rasta je čak rekao:

– Moje mišljenje je da travu treba probati sa 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to.

3 COMMENTS

  1. Пре их пуштали за викенд, сад их пусте право пред камере

  2. Не пуштати га из затвора.
    Скоро сви који данас умиру од Короне са запаљењем плућа, пушили су марихуану.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here