pixabay.com

U Somboru je uhapšen M. S. (23) osumnjičen da je jutros na putu između Kule i Ruskog Krstura izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su poginule tri osobe.

Osumnjičeni se tereti da je kao vozač “renoa megan”, pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, oko 3.30 izgubio kontrolu nad vozilom i izazvao nesreću.

Tri osobe su poginule, dok su dve prevezene u Klinički centar u Novom Sadu s teškim telesnim povredama opasnim po život, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičenom M. S. koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio lake telesne povrede, određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

1 COMMENT

  1. Oduzmite Manijaku doživotno Vozačku Dozvolu i ogromnu kaznu da plaća doživotno i 10 godina strogog Zatvora. Pa nek se ostali manijaci misle nek voze ludački i da im se obuče ludačka košulja. Da sam Ministar Saobraćaja ja bih na svakom mestu selu Varošici i svim gradovima rigorozno i strogo kažnjavanje. Isto tako i za Vozače Kamiona i Autobusa. Za sve isto i za neposlušne Policajce. Za sve i za političare sudije i advokate. Eto to je moja želja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here