ATA Images
Tea Tairović

Folk pevačica Tea Tairović danas je uhapšena u Nemačkoj.

Teu je na aerodromu uhapsila finansijska inspekcija. Pevačica je još uvek u pritvoru, a privedena je u ranim jutarnjim satima. Kako se spekuliše, tamošnji organi mogli bi da joj zabrane ulazak u zemlju do daljeg.

Navodno je kod Tee Tairović policija pronašla pozamašnu svotu novca, a priča se o cifri od neverovatnih 70.000 evra.

Tea je na scenu stupila kao takmičarka “Zvezda Granda” sa samo 17 godina. Iako je danas uspešna i ima nastupe tokom cele sezone, na početku joj neki od članova žirija nisu predviđali uspeh. Tako je tokom prvog nastupa u “Zvezdama Granda”, kada je izašla na binu, uplašila Zoricu Brunclik.

Tea je imala tremu dok je pevala pesmu Nine Badrić “Takvi kao ti”, pa je vrisnula na samom početku zbog čega je pevačica Zorica Brunclik poskočila u stolici.

Iako se nije proslavila u ovom takmičenju, Tea je kasnije ipak uspela da ostvari uspeh i sada je nazivaju “kraljicom bakšiša”. Tome je prethodio i njen intimni snimak koji je “procurio” u javnost, a na kojem pevačica oralno zadovoljava nepoznatu osobu.

Tairovićeva je od tada objavila veliki broj pesama i spotova, a najpoznatija je numera “Hajde”. Tea u svakom spotu insistira na zavodljivom trbušnom plesu, a tokom nastupa dobija ogromne sume novca. Nisu retki njeni snimci na kojima peva i pleše dok okolo lete novčanice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here