youtube.com/Miloš Serbia

Kosovska policija privela je osmoro državljana Češke koji su planirali da puste dron sa natpisom “Kosovo je Srbija” tokom današnje utakmice između fudbalske reprezentacije Kosova i Češke na stadionu “Fadilj Vokri” u Prištini.

Pripadnici regionalne policije u Uroševcu zaplenili su opremu i zastave pronađene kod uhapšenih čeških državljana.

Prištinski portal „Indeks onlajn“ navodi da SU među osam uhapšenih šest muškaraca i dve žene. Jedan od Čeha ima i državljanstvo Srbije, a svi su po nalogu tužioca poslati u pritvor.

6 COMMENTS

  1. Pazi to! Hapse ljude kad pustaju dron sa porukom da je Kosovo Srbija! A ovamo se bunili kad su u sred Beograda vozali toalet papir sa zastavom tkz Velike Albanije i sto je nazalost Srpski fudbaler a ne nasa policija reagovala!
    Ja cudnih li ljudi

    • Moj gospodine Dušane.Pa još malo umarširaće oni s KFOROM tj.aMerikom u Srbiju.Može im se.Oni se ne hine da bilo čime pokažu da su država dok država čija je to oteta teritorija mora da ćiti.Na žalost ali mora.

      • Neka cute, zato nas i nece biti. I pre su velesile pokusale da gaze Srbiju pa smo opstali, samo je zalosno da se nismo opametili. Na Balkanu su sve komsije probale da satru Srbiju i delimicno su uspelu u tome. To se vidi stvaranjem danasnje drzave. Cutili smo za vreme komunizma, nismo smeli da se javimo da smo Srbi, sada cutimo! Pa dokle? Neka gaze onda, ali mi nesmemo da cutimo! Zasto se nasa vlada udvara Eu i Amerima? Sta ce nam oni doneti i dati? Zasto se nevrati pitanje Kosova u Un? Jel to dobra politika? Narod dok ne opameti nase politicare niko nece!

        • Народ ми не спомињите,јер народ ништа не може.Ту треба памет челника који воде државу.А знате у СФРЈ су само Срби морали бити комунисти,али баш морали,сви остали су градили и дограђивали свој национализам које је прерастао данас у нацизам и фашизам.У осталом ти остали су и у другом.св.рату били наци-фашисти само су им луди Срби то опрпстили зарад неког братства које никад није постојало нити ће постојати.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here