MUP
Ilustracija

Pripadnici MUP-a Voždovac uhapsili su N. A. starog 22 godine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok je zbog istog krivičnog dela sedamnaestogodišnji mladić priveden nadležnom tužiocu.

Policija je osumnjičene uhapsila ispred jedne zgrade nakon što su pokušali da pobegnu kada su uočili policijske službenike.

U torbi kod sedamnaestogodišnjaka pronađen je paket sa oko kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i veća količina novca. Pregledom kese koju je nosio N. A. pronađeni su paket sa oko kilogram amfetamina i kesa sa oko 600 tableta ekstazija.

Policija je pretresom stana u kojem obojica neprijavljeno borave, pronašla paketić sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, četiri paketa sa oko 120 grama smese za uvećanje mase droge, vagicu za precizno merenje, novac i četiri mobilna telefona.

Za N. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here