Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom većeg dela dana preovlađivaće vedro i toplo vreme. Međutim, jutro hladno – od -2 do 6 stepeni. Najviša dnevna temperatura od 20 do 24 stepena.

Jutro hladno, van košavskog područja ponegde kratkotrajna magla i slab prizemni mraz, a izolovano se očekuje i slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplo.

Vetar slab, promenljiv, samo će u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvati umeren jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata kratkotrajno biti i jak.

Najniža temperatura od -2 do 6, u košavskom području od 6 do 12, a najviša od 20 do 24 stepena.

Slično vreme i sutra. Jutro hladno, van košavskog područja ponegde kratkotrajna magla i slab prizemni mraz, a izolovano se očekuje i slab mraz. Pre podne pretežno sunčano, a od sredine dana umereno naoblačenje, koje će tek ponegde u brdsko-planinskim predelima usloviti kratkotrajnu kišu. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od -2 do 9, a najviša od 18 do 23 stepena.

U četvrtak razvedravanje uz manje hladno jutro, ali i nižu dnevnu temperaturu. Vetar slab i umeren, severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša od 15 do 19 stepeni.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here