Ukrala ušteđevinu nemačkog penzionera

0

Policija je protiv Mare Bukvić podnela prijavu za tešku krađu. Oni kažu da je Slobodan krađu prijavio još početkom novembra. Tokom istrage Mara Bukvić u potpunosti je priznala delo i ispričala detalje. Deo novca koji nije potrošila vraćen je Slobodanu.

Prema nezvaničnim informacijama, Mara Bukvić je ukradeni novac trošila na renoviranje svoje kuće, plaćanje kredita i računa.
Slobodan Milošević kaže da nije ni slutio da će ga Mara Bukvić opljačkati jer su je svi hvalili.
– Živim sam, kćerke su se udale u drugi grad, a supruga me ostavila pre pet godina. Bolestan sam čovek i ne mogu da hodam pa mi je trebala pomoć – da mi neko spremi hranu i naloži vatru – ispričao nam je Milošević, imenjak bivšeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije.
Kako kaže, svi u selu su mu preporučili Bukvićevu jer se tim poslom bavi već 20 godina.
– Kuvala mi je, spremala kuću i ložila vatru. Zaposlio sam je u junu ove godine i radila je sve do kraja oktobra, kad sam otkrio da me potkrada. Tada je htela da me tuče, pa sam pozvao policiju. Veoma je prefrigana. Pokrala me je, a plaćao sam joj 400 maraka mesečno – priča Slobodan.
On kaže da je ušteđevinu sakrio i od svojih očiju, pa mu još nije jasno kako je Mara Bukvić uspela da je pronađe. Zaključuje da je tražila iz dana u dan, dok ga nije pronašla.

3
Vraćen sitniš
– Primam nemačku penziju, pa sam svaki put odvajao i štedeo za crne dane i sahranu. Potrošila je maltene sav novac, vraćeno mi je svega 2.600 maraka – kaže Slobodan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here