Ukrao ženi tašnu, pa se sažalio i vratio slike preminule bebe

0

Ovako je sve počelo: tek kada se vratila kući sa svoje četvoro dece uzrasta od dve do šest godina, Patriša je shvatila da joj je tašna ukradena, prenosi Dejli mejl.

 

Mali Kol Brejdi Fogl, koji je sa dva i po meseca iznenada preminuo u krevecu zbog takozvanog sindroma iznenadne smrti novorođenčeta
 

– Nije lako obuzdati četvoro dece. Shvatila sam da mi nema tašne i otišla do kola da je uzmem, ali nije je bilo. U tašni mi je bila SIM kartica na kojoj su bile sačuvane jedine slike sina Kola Brejdija Fogla, rođenog 10. decembra i koji je dva i po meseca kasnije iznenada preminuo u krevecu zbog takozvanog sindroma iznenadne smrti novorođenčeta. Bila sam očajna. Mnogo sam plakala.Imala sam utisak kao da ga ponovo gubim, priča Patriša.

 

Zato su ona i njen verenik Majkl Fogl (30) odmah počeli da lepe letke sa bebinom slikom po komšiluku, na kojima su molili da im se vrati kartica. Na njima je pisalo sledeće:

 

– Zadržite tablet i telefon, ali, molim vas, vratite mi memorijsku karticu. To su slike moga sina. Preminuo je 22. februara. Imao je samo dva i po meseca.

 

Njena priča se nakon toga pročula na internetu i podeljena je više od 500 puta na Fejsbuku, čiji su se korisnici saživeli sa njenom tugom.

 

Sledećeg ponedeljka, dok je bila na poslu, dobila je poruku od portala Fogl da joj je kartica vraćena i da se nalazi u kolima. Bila je zakačena za bedž, koji je visio na retrovizoru.

 

Tašna i ostale stvari joj nisu vraćeni, mada je obaveštena da je jedna od njenih kreditnih kartica korišćena u lokalnom restoranu brze hrane.

 

– Lopov ipak ima srca, konstatovala je Patriša, srećna što su joj vraćene fotografije preminulog sina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here