Ultimajt fajter “lomio kičmu” Miloševiću

0

Ultimajt fajter Damir Mihajlović, koji se trenutno nalazi van domašaja domaće policije, zajedno sa nekoliko drugara Miloševiću je u nedelju ujutru, u novosadskom klubu "Studio", bez ikakvog povoda polomio dva pršljena lumbalnog dela kičme, zbog čega će košarkaš morati da miruje nekoliko dana pre nego što ode na nove preglede.

 

"Strahinja će morati da miruje sedam dana, nakon čega ćemo obaviti preglede i odrediti kada će ponovo moći da trenira", rekao je lekar Partizana Mladen Maksić.

 

Očevidac ovog strašnog incidenta, predsednik LSV Nenad Čanak, rekao je da su Mihajlović i njegovi batinaši oborili Miloševića na zemlju, a zatim ga tukli nogama i različitim predmetima po glavi i po leđima, od čega je zadobio povrede kičme.

 

On je ispričao da je u noćnom klubu „Studio" sedeo sa Strahinjinim ocem Dušanom, koji je takođe prebijen, i da su čekali da im se pridruži i košarkaš.

 

"Otac je izašao napolje sa Strahinjinom devojkom, koja je potom dotrčala i kazala da obezbeđenje noćnog kluba tuče Strahinju. Kada sam otišao u bolnicu da ga posetim, jedva sam ga prepoznao. Predložiću Skupštini Srbije da usvoji zakon kojim će se regulisati rad agencija za obezbeđivanje lica i objekata. Te agencije su postale poligon kriminalaca, ološa i narko-dilera. Preko njih se direktno vrše reketiranje, iznuđivanje i prebijanje ljudi", rekao je Nenad Čanak.

 

Damiru Mihajloviću, zvanom Dado, ovo nije prvi put da bude osumnjičen za nasilničko ponašanje. On je i ranije učestvovao u tučama koje su bile kobne prema onima koji mu se zamere, piše "Press".

 

Njega je, naime, legenda ultimat fajta Mark Lajhner optužio da ga je sa još dvadesetak saučesnika prošle godine mučki napao u Novom Sadu. Mihajlović je član i osnivač "Femili fajt tima" iz Novog Sada čiji je jedan od sponzora upravo klub „Studio". On i njegov brat Bojan, koji je uhapšen u ponedeljak uveče, trebalo je da se 24. aprila bore na turniru „Oktagon u Sarajevu".

 

Zbog brutalnog prebijanja igrača crno-belih i njegovog oca Dušana (50), do sada su lišeni slobode Bojan Mihajlović (30) iz Odžaka i Gojko Ćulibrk (27) iz Đurđeva. Za napad na Miloševića, odnosno nasilničko ponašanje, policija tereti i izbacivače iz kluba „Studio" Mihajla Smiljanića (27) i Gorana Bešića (33) iz Novog Sada, koji se takođe nalaze u bekstvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here