Privredna komora Srbije pokrenula je u saradnji sa IT kompanijom Cube Team novi biznis portal PKS Partner (www.pkspartner.rs), namenjen privrednicima koji žele da unaprede poslovanje, povećaju prodaju i konkurentnost i smanje rizik prilikom izbora novih poslovnih partnera.

PKS Partner je online biznis portal koji sadrži poslovne informacije o svim registrovanim privrednim subjektima u Srbiji. Portal objedinjuje javno dostupne informacije o srpskim firmama koje, uz korišćenje naprednih funkcionalnosti, omogućavaju smanjenje rizika u donošenju odluka, sagledavanje novih poslovnih mogućnosti i unapređenje poslovanja.

Cilj ovog portala je da osnaži srpsku privredu kroz digitalizaciju i korišćenje informacija koje su bitne za poslovanje svake firme. Napredne funkcionalnosti PKS partnera pružaju mogućnost preuzimanja informacija o vlasničkoj strukturi kompanija, računima i blokadama, kao i povezanim licima. Moguće je i pretraživanje prema više kriterijuma, kao i uvid u finansijske izveštaje i zastupnike kompanija. Jedna od mogućnosti je i pametna pretraga kompanija – na osnovu više od 60 kriterijuma, od lokacije firme i statusa, do delatnosti i poslovnog prihoda. ZahvaLjujući određenim filterima, moguće je segmentirati i analizirati tržište, sagledati njegov potencijal, doći do adekvatnih dobavLjača i upoznati konkurenciju.

Stvaranjem funkcionalne baze podataka po svojoj meri i odabirom pravih klijenata, na jednostavniji i brži način, kao i praćenjem njihovog poslovanja, doprineće unapređenju poslovanja, uštedi vrema i novca i  smanjenju  problema naplate.

U narednih mesec dana u toku je ekskluzivni promotivni period Portala, u kojem će korisnici imati mogućnost da se, nakon registracije na portalu, upoznaju sa funkcionalnostima portala.

CUBE Team je IT firma koja posluje na savremenim informacionim tehnologijama, kao što je analitika velikih podataka (Big Data), mašinsko učenje (Machine Learning), poslovna analiza (Business Analysis) i poslovno obaveštavanje (Business Intelligence), nudi tehničku podršku kroz automatizaciju procesa. Uz primenu ovih procesa i korišćenje informacija, firme mogu kreirati kratkoročne i dugoročne strategije koje će doprineti unapređenju poslovanja, povećanju profita i smanjenju rizika prilikom donošenja odluka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here