Printscreen: Youtube

Naša poznata pevačica Nada Topčagić i njen suprug Zlatko Đorđević, doživeli su neprijatno iznenađenje kada su nedavno otišli u svoj dom u Crnoj Gori.Nadina kuća na primorju smeštena je u Krašićima na obali, tik pored mora.

Kada je Nada otišla letos dole zatekao je užasan prizor, naime sav nameštaj joj je bio uništen, stvari razbacane.Ona i njen suprug su prvo pomislili da se radi o provalnicima, jer je prizor izgledao kao onaj posle krađe.

Međutim, ubrzo su otkrili da se ne radi o ‘klasičnoj’ provali.Nadi su kroz odškrinute prozore u kuću ušetali puhovi (vrsta glodara) I napravili haos.

– Vi ne možete da zamislite šta su oni napravili od moje kuće. Pojeli su nameštaj, sve što je bilo unutra. Čak su i flašu dopola pojeli. Kad me šlog nije strefio tad, mislim da nikad neće – rekla je pevačica za pomenuti list, a onda se nadovezao njen supug Zlatko i objasnio kako su puhovi ušli u njihovu kuću u Krašićima.

– Mi smo ostavili prozore otvorene na kip, morali smo zbog vlage, a na njima imamo komarnike pa smo bili uvereni da se ništa neće deseti. Međutim, puhovi su probili komarnik i ušli unutra. Našao sam dva puha u WC šolji, ušli su tu da bi pili vodu, a našao sam i nekoliko malih puhova u sudoperi u kuhinji. Ma strašno šta su napravili. Nameštaj smo pobacali, okrečili smo zidove i dezinfikovali svaki ćošak – požalio se pevačicin muž.

Topčagićeva je prošle nedelje došla u Beograd gde planira da ostane još nekoliko dana, nakon čega će ona i suprug otići u svoju vikendicu na Tari, gde i provode veći deo vremena tokom pandemije korona virusa.

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime