Upaljen olimpijski plamen na Sajmu turizma

0

Sa tom idejom, u godini u kojoj proslavlja 100 godina olimpizma u Srbiji, OKS je u saradnji sa TOS i Turističkom organizacijom Beograda (TOB) na sajmu turizma promovisao svoje aktivnosti vezane za proslavu jubileja.

Pošto je emitovan kratak film o osnivanju i istoriji OKS, na štandu TOS upaljen je olimpijski plamen. Članovi naše kadetske odbojkaške reprezentacije koji će nas u avgustu predstavljati na prvim Letnjim olimpijskim igrama za mlade u Singapuru, Nikola Jovović i Dušan Petković, praćeni volonterima OKS proneli su olimpijsku baklju kroz Halu 4 Beogradskog sajma i doneli je do štanda TOS.

 

Baklju su predali potpredsedniku OKS Žarku Paspalju i generalnoj direktorki TOS-a Goradani Plamenac, koji su zajedno upalili olimpijski plamen.

 

Na štandu TOB održana je kratka prezentacija o istoriji OKS, a potom i olimpijska radionica i olimpijski kviz. Pobednici kviza nagrađeni su majcama, značkama i privescima OKS.

Posetioci sajma imali su priliku da se druže sa našim vrhunskim sportistima i sa volonterima OKS, kao i da napišu čestitku OKS povodom 100. rođendana.

 

Na štandovima TOS i TOB volonteri će do zatvaranja sajma turizma, 28. februara, promovisati aktivnosti OKS.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here