Lična arhiva
Učesnici su ukupno ulovili 263 šarana i 17 amura

Ribolovačka sekcija KSD Bambi Beč realizovala je novo takmičenje u pecanju, koje je ovaj put donelo rekordan ulov, više od tone ribe.

Na Bambijevom Nustajh jezeru održan je trodnevni Bambi Boili kup, a štapove su ukrstili najbolji pecaroši svrstani u 10 ekipa. Kao i svaki put, tako i sada, Bambi je bio odličan domaćin i priredio je lepo druženje svim učesnicima takmičenja koje se održava tradicionalno dva puta godišnje – jednom na proleće i jednom na jesen. Ove godine je upecano više od tone ribe, zavidnih i rekordnih 1.307 kilograma.

Pecalo se u dva sektora i bodovali su se šaran i amur. Upecano je ukupno 280 riba, 263 šarana i 17 amura.

Najveća riba imala je težinu od 21.47 kilograma, a upecala ju je ekipa Boževac, koja je za taj uspeh osvojila 300 evra nagradu, kao i pehar i medalje.

Što se tiče ukupnog plasmana po sektorima i nagradu za najveću ribu prvo mesto u sektoru A osvojila je ekipa Boževac, koju su činili otac i sin – Slađan i Jova Nikolić. Oni su osvojili novčanu nagradu od 1.000 evra, pehare i medalje.

Prvo mesto u sektoru B osvojila je ekipa LULA’S Baits
, koju su činili Vladan Radojković Lula, Andreja Ranić i Dejan Jović. I njima je pripala nagrada od 1.000 evra, pehari i medalje.

Da sve protekne u skladu sa pravilima takmičenja pobrinuli su se glavni sudija Nikola Mihajlović Šmrka i njegova desna ruka Zvonko Ilić.

Uskoro Bambi liga

Uprava jezera na kraju takmičenja pozvala je ljubitelje pecanja da svakog vikenda uživaju u lepotama Bambijevog jezera koje se nalazi nadomak Sankt Peltena.

Takođe, uprava podseća da se bliži i Bambi liga 2022. i za to takmičenje ribolovcima želi svako dobro i veliko bistro.