Upoznajte njegovo telo i zadovoljite ga kao nikad pre

0

Muškarci nisu baš tako jednostavni, naučite sitne trikove kojim ćete ga raspametiti
 

Većina nas je prilično sigurna da može da pročita govor tela svog partnera. Ipak, seksolozi tvrde da je ovo komplikovanije nego što mislimo, jer muškarci ipak nisu tako jednostavni.

– Da biste muškarcu pojačali užitak, presudno je poznavati i razumeti i najmanje fizičke promene koje on doživljava tokom seksa. Što više znate, bolje ga možete zadovoljiti – tvrde doktori seksualne medicine.

Budući da smo sigurni da želite potpuno da zadovoljite svog partnera, evo nekoliko stvari o muškom užitku koje možda ne znate.

Muška G-tačka postoji

I muškarac je blagoslovljen G-tačkom. Reč je o prostati, žlezdi veličine kestena smeštenoj ispod mokraćnog mehura, u podnožju penisa. Najbolje je da se njegovoj G-tački posvetite pre samog seksa. Uzmite u ruku njegov penis i pritisnite ga prema dole, savetuju seksolozi. Na taj način se sunđerasto tkivo u penisu trlja o prostatu. Ovo će mu pružiti senzaciju kakvu doživljava tokom seksa.

Da li ste već čuli za perineum?

Perineum, prostor između testisa i anusa, jedan je od najosetljivijih područja jer deli istu granu živaca kao i penis. Najbolja poza tokom koje se možete posvetiti tom području je misionarska. Nakon što uđe u vas, gurnite ruku između njegovih nogu i pritisnite palcem ili kažiprstom perineum i pravite male krugove prstom. Zatim promenite smer. Što je veći pritisak, veći je i užitak.

Traži potvrdu na vašem licu

Studije otkrivaju da muškarac tokom seksa više prati vaše lice nego telo. S obzirom na to da žensko telo ne otkriva tako jednostavno koliko je žena uzbuđena, muškarac sa vašeg lica procenjuje nivo zadovoljstva koju vam pruža. A to ima još jednu prednost: gledanje u oči tokom seksa povećava intimnost.

Ovu erogenu zonu još niste otkrili

Usne, vrat, ušne resice, ovo su poznate erogene zone kojima se posvećujete tokom predigre. Ali svaki muškarac ima jedan deo tela kojem se retko posvećuje pažnja, a to je, verovali ili ne, njegov nos. Nos sadrži više nervnih završetaka nego bilo koji drugi deo lica. Ovo tkivo je bogato krvnim žilama i živčanim završecima i jako je osetljivo na stimulaciju. Nežno grickanje i ljubljenje nosa jako je poželjno.

Što duža predigra, duži mu je orgazam

Što ga duže držite u fazi blizu vrhunca, jači će mu biti orgazam. Zato mu ne dozvolite da svrši odmah!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here