Pixabay.com

RHMZ je izdao upozorenje da će danas i sutra u prvom delu dana u Južnom Banatu duvati olujna kosava povremeno sa udarima preko 24 metara u sekundi.

Prema prognozi, sutra će u Srbiji ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, ponegde sa kišom. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, koji ce na jugu Banata i u planinskim predelima dostizati udare olujne jačine.

Posle podne postepeni prestanak padavina, a zatim i razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura u vecini mesta od 10 do 16 , najvisa dnevna od 17 do 22 dok ce se na istoku Srbije zadrzati hladnije, u jutarnjim satima od 5 do 8 stepeni, tokom dana oko 14 stepeni.

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretezno oblacno, u pojedinim delovima grada moguca je slaba kratkotrajna kisa.

Duvace umeren i jak jugoistocni vetar. Posle podne postepeno razvedravanje uz slabljenje vetra. Jutarnja temperatura oko 15, najvisa dnevna oko 19 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 11. novembra, u utorak toplo i u vecem delu pretezno suncano uz kratkotrajno jacanje juznog i jugozapadnog vetra.

Posle podne na severu i zapadu umereno naoblacenje, koje ce uvece i tokom noci jacati uslovljavajuci ponegde kisu. Od srede pretezno oblacno sa cestom pojavom kise uz pad temperature.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here