EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
Članice srpske grupe "Hurricane"

Atraktivne članice grupe Hurricane su nedavno objavile novu numeru s Teodorom Džehverović te zauzele prvo mesto u trendingu, a u medijima se nedavno pojavila vest da se popularna grupa raspada i da je samo pitanje trenutka kad će svaka nastaviti svojim putem.

Ovim povodom su se sada oglasile, te demantovale navode o rastanku.

One su naglasile se u njihovom odnosu ništa nije promenilo i da fenomenalno funkcionišu, kao i da će na pomenute navode iz medija odgovoriti zvaničnim saopštenjem.

“Imamo potrebu da vam se obratimo ovim putem povodom današnje objave u svim medijima da se Hurricane grupa raspada. Više puta smo bili u prilici i naglašavali vam da prestanak rada grupe može biti samo prirodnim putem (završetak ugovora) ili kada mi sami to odlučimo, kao i da ćemo vas, kada dođe do toga, zvanično sve obavestiti. U skladu sa tim, u toku sutrašnjeg dana, poslaćemo vam zvanično saopštenje. Članice grupe međusobno odlično funkcionišu kao i ceo produkcijski tim grupe, pa bi vas zbog toga zamolili da budete strpljivi i ne objavljujete netačne informacije jer reč ‘raspad’ ne odgovara našem imidžu grupe. Hvala vam – napisale su.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here