Urednik Informera: Podmetnuli su nam aferu sa hrvatskom predsednicom

0

Beta/HINA/D. C./
Hrvatska predsednica "završila" na naslovnoj strani Informera: Kolinda Grabar Kitarović
 

Naime, dnevni list “Informer” je objavio da je, navodno, došao u posed seksi fotografija Kolinde Grabar Kitarović, koje im je dostavila hrvatska obaveštajna služba.

– Kao što sam već najavio na društvenim mrežama, sazvao sam konferenciju da se izvinim srpskim i hrvatskim čitaocima, kao i predsednici  Hrvatske što smo objavili snimke koji su lažni. Samo ja sam kriv i niko drugi. Spreman sam da prihvatim svaku vrstu odgovornosti – rekao je Dragan J. Vučićević.

On je istakao da nije imao nameru da nanese zlo hrvatskoj predsednici, niti želi da vodi kampanju protiv nje.

– Ispalo je da nismo dovoljno informisani za ono što smo uradili i ja sam najveći krivac i snosiću svu odgovornost. Zaradu koju bude imao Informer od vikend izdanja uplatićemo u humanitarne svrhe. Možda će to biti za izbegle iz Hrvatske, možda za nešto drugo…obavestićemo vas koliko i gde smo uplatili – istakao je Vučićević.

– Čuo sam komentare da treba uhapsiti mene i Informer. Ako me treba uhapsiti, prihvatiću i tu odgovornost – tvrdi glavni urednik Informera.

On je napomenuo da je izvor za ovu vest bio čovek iz Srbije sa kojim sarađuje već godinama i da sada nije siguran da li je dugogodišnji saradnik želeo da mu podmetne ili se radi o grešci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here