Urnebesna bračna komedija

0

Zadovoljna publika u "Oru"

 

 

Sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je pratila ovu neodoljivo smešnu i šarmantnu priču i aplaudirala tokom cele predstave. To je bila najlepša nagrada glumcima za izvođenje ove urnebesne komedije – priče o bračnom paru posle 18 godina braka.

 

Nova gostovanja

U "Oru" nastavljaju aktivnosti oko organizovanja pozorišnih predstava, a predsednik kluba Svetlana Ilić najavila je da im 20. marta u goste dolaze glumice Ljiljana Blagojević i njena ćerka Kalina Kovačević.

 

Sa njima će doći i Vera Krstić iz Firnhajma, prošlogodišnji dobitnik Zlatne značke Kulturno-prosvetne zajednice Srbije, za dugogodišnji doprinos širenju kulture u dijaspori.

Posle odlaska gostiju na kraju vikenda oni već dobro "zagrejani" počinju analizu protekle večeri. Tada počinje komedija koja govori o našim mentalitetima i analizira odnose parova koji više ne znaju kako da pobede bračnu dosadu.

Publika u "Oru" je uživala u predstavi i povremeno sama sebe prepoznavala u nekim situacijama, pa je to izazivalo prave salve smeha.

 

Cela priča je u stvari nostalgija za vremenom koje je prošlo i žal za izgubljenim snovima iz mladosti i vremenom kada je nada još postojala. Zato ova priča koja neodoljivo izaziva smeh, na kraju ipak pomalo ostavlja i ukus gorčine.

Ovo je bilo četvrto gostovanje Narodnog pozorišta iz Niša u Frankfurtu, u organizaciji KUD-a "Oro".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here