Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Besplatni ultrazvučni pregledi do kraja oktobra

Oktobar mesec se širom sveta obeležava kao Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Кompanija “Dunav osiguranje” je i ove godine pružila podršku projektu “Budi hrabra”, kako bi zajedno sa Udruženjem “Žena uz ženu”, podizala svest o rasprostranjenosti ove bolesti i ukazala na važnost prevencije i ranog otkrivanja maligniteta.

Кaravan opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za dijagnostički pregled obići će gradove širom Srbije, kako bi omogućio ženama starosti do 45 godina da obave besplatne preglede na licu mesta. “Dunav osiguranje” će, prepoznajući realne potrebe i prioritete u oblasti zdravlja, ovom prilikom predstaviti svoj program zdravstvenog osiguranja i osiguranja za slučajeve obolevanja od raka Cancer protection – koji, osim finansijske, obuhvata i stručnu podršku – mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja.

Dodatno lekarsko mišljenje, uz detaljnu nezavisnu reviziju uspostavljene dijagnoze i preporučenog načina lečenja osiguranika od strane multidisciplinarnog tima lekara odgovarajućih specijalnosti, uključuje angažovanje vodećih svetskih medicinskih centara specijalizovanih za dijagnostiku i lečenje kancera. Upravo je ova usluga mnogo puta do sada uticala na tok lečenja, budući da mogućnost pribavljanja drugog lekarskog mišljenja u nekoj od renomiranih lekarskih ustanova može doprineti spokojnijem donošenju odluke osiguranika o procesu lečenja, uz dodatno specijalističko angažovanje i podršku u daljem procesu izlečenja.

Karavan je do sada prokrstario gradovima:  Novi Sad, Sremska Mitrovica, Šabac, Obrenovac, Ub, Ljig, Mladenovac, Kragujevac. Danas je u Čačku, a do kraja meseca posetiće:  

  • Užice, 21 – 22. oktobar – Trg u centru grada
  • Kraljevo, 23 – 24. oktobar – Trg Srpskih ratnika ispred hotela “Turist”
  • Kruševac, 25 – 26. oktobar –  Trg glumaca u centru grada
  • Jagodina, 27 – 28. oktobar – Tržni centar Viva

Pregledi se zakazuju na licu mesta, u terminu od 11,30 do 12 časova, dok će se pregledi obavljati u periodu od 12 do 18 časova.

Sve dodatne informacije o projektu mogu se pratiti i putem društvenih mreža, gde će na kompanijskim nalozima biti objavljena aktuelna dešavanja i kretanje trase Кaravana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here