Pixabay.com

Da li je zaista bitno koliko je neko partnera ili partnerkia imao pre vas?

Izgleda da to i te kako može imati uticaja na odnos. Jedan muškarac je otkrio poznatom terapeutu Deidre da je nedavno razgovarao sa svojom suprugom o bivšim vezama.

– Volim svoju suprugu. Imam 29 godina, ona je godinu dana mlađa od mene, ali me je šokiralo ono što sam čuo. Oboje smo imali bivše veze, međutim, ona mi je priznala da je do svoje 22. godine imala čak 80 seksualnih partnera. Zgrožen sam tom informacijom. Ja sam joj priznao koliko sam ih imao ja – osam. I to je istina bez ulepšavanja. Ona ih je imala deset puta više!

Par je zajedno četiri godine, a u braku su 18 meseci. Muškarac tvrdi da tu informaciju sada ne može da izbaci iz glave i da mu je teško da krene napred i okrene se budućnosti s njom.

Terapeutkinja mu je objasnila da svi imamo svoju prošlost, da je sve to iza nje i da je danas njegova supruga osoba koju je zavoleo. Savetovala mu je da ostavi prošlost u prošlosti i da ne dozvoli da to pokvari sve što kao par imaju sada. Muškarac je rekao da je on sada jedini muškarac u njenom životu, ali da ga je visoka brojka bivših partnera potresla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here