Promo

Ponuda u okviru GO4TV, usluge koju je razvila kompanija GO4YU, je proširena sa četiri nova TV kanala: Superstar, Dox TV, Klasik i Star TV koji će svim ljubiteljima kinematografije omogućiti da uživaju u nagrađivanim i najboljim filmovima i serijama.

Superstar TV je kanal sa filmovima i serijama za sve generacije. Ovaj kanal se za samo par meseci emitovanja na Balkanu svrstao među najgledanije televizijske programe. Na Superstar TV možete da pratite najgledanije sadržaje kao što je krimi serija Besa, akciona krimi serija Državni službenik i humoristička emisija Državni posao.

Dox TV emituje dokumentarne filmove i serije nagrađivanih autora. To su filmovi koji se bave ljudima, njihovim životima i temama koje intrigiraju javnost. Programski sadržaj Dox TV-a dočarava šta se dešava u svetu oko nas, uči nas novim iskustvima, budi emocije i podstiče nas na razmišljanje i diskusiju.

Klasik TV emituje igrane, animirane, dokumentarne filmove i serije domaće produkcije. Dnevno se emituje 12 filmova, a mesečno i do 10 premijera najnovijih ostvarenja. Ovaj TV kanal oživljava zaboravljena filmska TV dela, promoviše domaću filmsku produkciju i regionalni film podržavajući više od 20 filmskih festivala sa Balkana.

Sve što ste želeli od jednog kanala sada je dostupno na Star TV-u – sitkomi, drame, trileri, horor, akcija, avantura, drama… Programsku šemu ovog kanala čini čak 27 različitih naslova nedeljno, od čega se 16 serija emituje radnim danima, a 11 vikendom. TV Star stvorili su ljudi koji vole serije zato treba da im verujete!

GO4TV ponudu čini više od 250 TV kanala sa Balkana, među kojima je 30 filmskih kanala (32 filmska kanala za korisnike u Austriji). U ponudi je i video klub sa preko 250 filmova jugoslovenske kinematografije. Podsećamo, u toku je promocija „Plati 6, gledaj 12“ i „Plati 12, gledaj 24“ koja vam omogućava da zaista uštedite! Ukoliko vam je teško da poverujete u ovu ponudu, preuzmite već danas GO4TV aplikaciju i aktivirajte besplatan probni period u trajanju od 15 dana.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime