R. P.
Dana, Marina i Manuela

Naši zemljaci iz živopisnog gradića Kadenaco u kantonu Tićino kažu da je privilegija boraviti u podnožju Alpa u Švajcarskoj. Istog je mišljenja i čitateljka “Vesti” Marina Miljković Milosavljević, ali ona ipak, pored radnih obaveza i onih u porodici, sa nekoliko bliskih drugarica, često iz Kadenaca putuje u druge krajeve Evrope. Javljale su nam se između ostalog iz Moskve i Sankt Peterburga.

Ovih dana su tri srpske gracije Dana Veselinović, Marina Miljković Milosavljević i Manuela Tipura posetile svetsku modnu metropolu Milano. Odlazak u Milano koji je od Kadenaca udaljen oko 75 kilometara bio je iznenađenje za Marininu najbolju drugaricu iz detinjstva Danu Veselinović. Dana se inače bavi slikarstvom i živi na Kefaloniji u Grčkoj. Ona je posebno oduševljena muzejima i arhitekturom Milana kao i ljubaznošću Italijana. Osim u šetnji drugarice su dobar deo dana provele i u šopingu

“Kupovale smo mnogo toga, a kako i ne bi. Milano je prelep grad, pomalo haotičan i pun ljudi. Posle šopinga i šetnji večerom smo završile posetu Italiji”, poručile su Dana, Marina i Manuela.