pixabay.com

VAGA

Ove godine ćete morati da se oslonite na svoje veze, bilo one romantične ili platonske, kako biste pregurali godinu. Verovatno ćete obnoviti prijateljstva sa starim prijateljima, ali ćete se isto tako vratiti i starim hobijima. Sjajna godina da učite iz prošlosti i gradite budućnost.

Ljubavni život:

U januaru će Venera biti u Jarcu, zbog čega će oslabiti vaša ljubav prema partneru, ali i strast. U skladu s tim, zavisnosti sa kojim ste znakom u vezi: to može da oslabi ili ojača vašu vezu. Horoskop vas savetuje da osluškujete partnera i ponašate se u skladu sa tim. Veza ili brak mogu da budu na klimavim nogama.

Karijera:

Jupiter ove godine predsedava vašom karijerom što može biti veoma nezgodno. Verovatno ćete biti mnogo zauzeti ove godine, posebno od marta do jula. Pokušajte da ostanete profesionalini. Moguća su putovanja i mogućnosti da upoznate nove ljude.

Novac:

Morate da odolite troškarenju. Samo to može da spasi vaše finansije. Biće vam mnogo teško da uštedite, i to nije zbog toga što imate manje novca, nego što ćete hteti više da trošite. Pokušajte da utišate vašu potrebu da potrošite celu platu.

Porodica:

Uran veći deo 2021. godine predvodi u Ovnu, što će prouzrokovati dramatične promene u porodičnom životu. Ove promene će imati veze sa vašim roditeljima. Očekujte promene u dinamici vaše porodice. Možda ćete morati da se brinete o roditeljima par meseci, ali ništa duže od toga.Sa ostalim članovima porodice imaćete lep odnos, a verovatno ćete roditi i bebu u 2021. godini.

Zdravlje:

2021. godina će biti godina zdravlja. To je godina kada ćete značajno poboljšati svoje zdravstveno stanje. Pokušajte da se ne forsirate previše. Izbegavajte lude trodnevne dijete. Pokušajte da ostanete u formi na zdrav način, nikako dijetama.

Iako će Škorpijama to teško pasti, astrolozi savetuju više diskrecije. Poznato je da rođeni u ovom znaku vole da se pohvale svojim ljubavnim dostignućima i finansijama, ali 2021. je potrebno da neke  stvari zadrže i za sebe. Ove godine živite umerenije i to će vas dovesti do uspeha.

Ljubav

Astrolozi predviđaju velike promene na polju ljubavi tokom 2021. godine. Ako ste u srećnoj vezi, možda je vreme da napravite sledeći korak i upustite se u bračne vode. Period između sredine aprila i prve nedelje maja je najbolji za krupne odluke. Za one koji osećaju već duže vreme trzavice u vezi, 2021. godina će biti prelomna godina. Ili ćete poraditi na problemima koje imate sa partnerom ili ćete se zauvek razići. Do kraja jeseni biće vam kristalo jasno šta trebate da radite.

Karijera

Nikako ne započinjite partnerske poslove, jer ćete imati više štete neg koristi. Ukoliko samostalno započnete neki posao imaćete mnogo više uspeha. Od januara do marta, zatim od sredine jula do novembra, Jupiter će biti u Škorpiji. Ovo će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mestu. Imaćete priliku da sami birate koje poslove želite da radite, zvezde će vam biti naklonjene, pa će i vaš trud biti adekvatno nagrađen.

Novac

Posao će vam biti na prvom mestu ove godine. Iako će vas to možda opterećivati, na kraju će se i isplatiti. Biće prilike za velike bonuse i priliv novca na koji niste računali. Nakon što se sredinom jula završi retrogradni hod Jupitera, iskoristite deo stečenog novca za ulaganje u biznis koji dugo želite da pokrenete ili ispunite neki san o kojem dugo sanjate. Zaslužili ste.

Porodica

Kao što smo rekli, ove godine ćete biti preokupirani poslom, pa će zbog toga porodica trpeti. Potrebno je da razgraničite ove dve stvari. Kada ste u kući, trudite se da ne pričate o poslu i da poslovne obaveze ne rešavate u svom domu. Trudite se da se što više posvetite porodici i pronađete vremena za nju.

Zdravlje

Najbolje je da ove godine dodatno usredsredite na svoje zdravstveno stanje. To uključuje i vaše mentalno i fizičko zdravlje. Tokom retrogradnog hoda Merkura osetićete se malaksalo i neraspoloženo, pa je potrebno da pronađete neki vid rekreacije koji će vas usrećiti.

Astrolozi predviđaju da će 2021. za Strelčeve biti mirna i prosperitetna godina.  Rođeni u ovom horoskopskom znaku obično imaju turbulentan život, ali naredne godine će se stvari promeniti i sve će biti mnogo laganije, ali to nikao ne znači da će godina biti dosadna. Najviše uzbuđenja u životu dolazi od vašeg društvenog života, a ako imate dovoljno sreće i iz putovanja.

Ljubav

U proteklih nekoliko godina većina pripadnika  ovog znaka nije imala sreće u ljubavi, ali 2021. godina donosi značajna poboljšanja. Bićete spremni da uplovite u vezu i upoznate srodnu dušu. Flertovaćete na svakom koraku i upoznati mnogo zanimljivih osoba. Do kraja godine srešćete i osobu koja će vam potpuno odgovarati i sa kojom ćete želeti nešto više od prolazne avanture.

Karijera

Pre nego što bilo šta započnete, a tiče se posla, dobro razmislite. I mala greška vas može skupo koštati. Tokom 2021. godine je najbolje da se oslonite na  nečiju pomoć i poslušate savete ljudi iz okoline, jer će vam biti od koristi.

Novac

Finansijska situacija će biti na zavidnom nivou, a naročito do kraja februara, kada ćete imati priliku da zaradite veliki novac. Najbolje bi bilo da prvo otplatite dugove ili kredite koje imate, a nakon toga da raspodelite ono što vam je preostalo.Ukoliko planirate da investirate novac u neki projekat, zvezde će vam biti naklonjena, ali kao što smo već rekli potrebno je da imate dobro pripremljen plan.Iako ćete lako zarađivati novac, vodite računa kako ga trošite i odustanite od kupovina stvari koje vam nisu potrebne.

 

Porodica

Astrolozi predviđaju da će se u vašem porodičnom životu dogoditi neočekivana promena (verovatno na bolje). Bez obzira da li je ova promena bolja ili loša, sigurno će biti sve samo ne dosadna.Neptun će biti u znaku Ribe tokom cele godine i to donosi mir i harmoniju u porodični život. Provodićete više vremena sa dragim ljudima, a to će pozitivno uticati na vaše raspoloženje.

 

Zdravlje

Tokom perioda kada će Merkur biti u retrogradnoj fazi strogo vodite računa o zdravlju. Loše navike kojima ste se prepustili mogu da imaju posledice na organizam. Povedite računa o ishrani i krećite se više.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here