Defanzivac Liverpula Virdžil Van Dajk oglasio se prvi put u javnosti posle teške povrede kolena na meču protiv Evertona u subotu (2:2)!

Podsetimo, Van Dajku je stradao ligament desnog kolena posle duela sa Džordanom Pikfordom, a prve procene su da će Holanđanin sa terena odsustvovati najmanje pola godine.

– Obavio sam sastanak sa vodećim ljudima koji će mi pomoći da se oporavim kako bi napravili dalji plan. Sada sam maksimalno fokusisan na svoj oporavak i učiniću sve kako bi se što pre vratio na teren – napisao je Van Dajk i dodao:

– Iako sam razočaran, verujem da u teškoćama leži i prilika i uz Božju pomoć vratiću se na teren bolji i snažniji nego što sam bio. U fudbalu, kao i u životu, sve se događa sa razlogom. Najbitnije je držati glavu gore i uz podršku porodice i Liverpula spreman sam i za ovaj izazov.

– Takođe, želim da se zahvalim svima na porukama podrške. To mi dosta znači, kao i mojoj porodici. Učiniću sve da podržim svoj tim kada to god bude bilo moguće tokom ove pauze. Vratiću se!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here