Screenshot/Youtube
Ana Jermakova

Ana Jermakova je poznati britanski model i influnser na društvenim mrežama.

Iako je završila studije ekonomije i političkih nauka na univerzitetu u Londonu, Ana je svoj životni put usmerila ka karijeri modela i influensera. Već sada, sa 22 godine života, je poznato lice u svetu modne industrije koje je sarađivalo sa mnogim modnim kućama.

Trebalo bi spomenuti da je Ana Jermakova i ćerka čuvenog tenisera Borisa Bekera, a po tome je svet najviše i prepoznaje. Medijima, ali i svetskoj javnosti je poznata činjenica da je ona njegovo vanbračno dete koju Boris u početku nije priznavao. Međutim, kasnijom DNK analizom je utvrđeno da je Ana, zaista, njegova ćerka.

Anine fotografije pogledajte OVDE.

Kako paparaci vole da prate svaki korak članova porodice svetskih zvezda, tako ni Ana, Borisova ćerka, nije mogla da prođe nezapaženo. Tako su je fotoreporteri nedavno uslikali na plai u Monaku, gde je slobodno vreme provodila sa bliskim prijateljima, ali i majkom – Angelom (54).

Iz priloženih fotografija vidimo da letnji odmori poznatih ličnosti još uvek traju, a Borisova ćerka, i te kako, zna da uživa sa svojim bližnjima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here