Pexels
Ilustracija

Jedna majka otkrila je odličan trik kako da to uradite na jednostavan način koristeći samo tri proizvoda – sodu bikarbonu, sirće i deterdžent za suđe

Čišćenje kade spada u one poslove koji se moraju obavljati redovno, kako bi sprečili stvaranje buđi, a jedna majka otkrila je odličan trik kako da to uradite na jednostavan način koristeći samo tri proizvoda – sodu bikarbonu, sirće i deterdžent za suđe.

Karolina Mekali na svom TikToku profilu podelila je video u kom je pokazala kako da očistite kadu u nekoliko brzih koraka, a njeni saveti oduševili su mnoge.

Prvo što treba da uradite je da nakvasite tri peškira u sirće i stavite ih preko slavine kade kako biste uklonili sve neželjene klice i prljavštinu. Zatim stavite sodu bikarbonu u odvod i prelijte šoljicom sirćeta kako bi očistili odvod od ostataka.

Sirće je uobičajeni prirodni proizvod koji se koristi za ubijanje bakterija i dezinfekciju površina jer se sastoji od sirćetne kiseline, dok soda bikarbona uzrokuje otapanje prljavštine i masti u vodi, a može se koristiti i za čišćenje raznih površina i odeće.

@carolina.mccauleyMake your bathtub sparkle ?✨ #cleaningtips #cleaninghacks #satisfyingvideos #homehackswithcarolina #cleaningasmr

♬ Sunday – HNNY

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime