Instagram/office_waterpolopartizan
Vaterpolisti Partizana

Beogradski tim odneo je pobedu u meču protiv ekipe iz Šibenika u revanšu baraža za opstanak u Regionalnoj A1 ligi rezultatom 13:9 – 3:0, 3:1, 6:5, 1:3 (u prvom meču je bilo 9:9).

 

Lopta je dobro kružila u napadu crno-belih pa su Vicković, Branković i Radanović posle prvih osam minuta obezbedili 3:0 za domaće.

Solaris u drugoj četvrtini uspeva da se upiše na semafor pogotkom Ferdinanda Bušelića, ali su crno-beli dali tri, a Šibenčani su pronašli put do mreže kada je u njihovoj već bilo pet lopti.

Posebno je bio lep gol Petra Kasuma kada mu je Milan Bulajić, golman crno-belih bacio pas preko celog terena za egzekuciju.

Bušelić je još jednom pogodio gol u trećoj četvrtini, ali je Partizan sa četiri uzastopna pogotka u poslednju deonicu ušao sa 10:3.

Usledio je kraći pad koncentracije i dva jeftino primljena pogotka. Solaris je posle srećnog gola Mitrovića pokazao da se njegov napad razigrao u poslednjoj deonici, ali je već bilo kasno, pa je srpski šampion obezbedio i naredne sezone učešće u najjačem regionalnom vaterpolo takmičenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here